Natural Bulbs

Natural zit in onze naam, omdat het jouw en onze natuur en toekomst zijn waar wij om geven.

Wij zien om ons heen steeds meer mensen een bewuster, duurzamer of eigenlijk vooral natuurlijker koopgedrag vertonen. Niet alleen in voedingsmiddelen, maar bijvoorbeeld ook in kleding en zelfs duurzaam 'autorijden' is populair. We maken ons gelukkig met z'n allen meer zorgen om onze toekomst en de natuur om ons heen en passen daar ons koopgedrag meer en meer op aan. De consumptie van duurzame producten groeit steeds harder en is geen kortstondige hype meer.

Waarom worden er eigenlijk nog geen ecologisch en verantwoord geteelde bloembollen verkocht?

Dit was de vraag die wij ons vanuit deze ontwikkeling stelden, waarop Natural Bulbs het antwoord geworden is. Er blijken namelijk wel degelijk enkele zeer duurzame bloembollenkwekers te zijn, maar hun producten waren voor de consument heel moeilijk te vinden.

Natural Bulbs is een aantal jaren geleden gestart als unieke webshop voor bloembollen en biedt een zeer selectief en uitgekiend assortiment zo duurzaam mogelijk gekweekte bloembollen. Inmiddels is het gelukt het om bijna uitsluitend 100% biologische producten aan te kunnen bieden.

Natural Bulbs werkt alleen samen met een kleine groep kleinschalige en gespecialiseerde bloembollenkwekers, die duurzaamheid een warm hart toe dragen. Onze bloembollen leveren we direct en vers vanaf de kwekerij van deze kwekers.

Omdat we zo selectief willen zijn en alleen een natuurlijk gekweekt assortiment bieden, overdonderen wij jou in onze webshop dus niet met honderden variaties en kleuren in bloembollen. En hier zijn we trots op. Wij hebben hierdoor voor de klant het kiezen niet alleen natuurlijk, maar ook heel makkelijk gemaakt. 

Samen met de klant stoppen we dus weer 100% natuurlijke bloembollen terug in de grond, terug in de natuur.

De product beleving begint bij ons al bij ontvangst van jouw bestelling en het in de grond stoppen van de bloembollen. En dan is 't tijd om de natuur zijn gang te laten gaan, totdat de eerste knoppen boven de grond uitkomen. Je kunt dan elke dag gaan genieten van het ontluiken van de bolbloemen.

Een mooiere beleving van de natuur bestaat er eigenlijk niet en met Natural Bulbs wordt die beleving extra natuurlijk en dus extra mooi! Zeker als je weet dat ook de bijen blij zijn met meer bolbloemen in jouw tuin, op je balkon of in je geveltuin.

Wij zijn een gecertificeerd bedrijf. Skal is de Nederlandse organisatie die ons het biologische certificaat heeft verleend. Daarmee zijn wij een betrouwbare partner voor biologische bloembollen en planten. Per product geven wij aan of het biologisch NL-BIO-01 gekeurd is, of dat het duurzaam geteeld is en gekeurd door een andere instantie.